در محل کار با میوه خوش بگذرانید

پاراف در محل کار با میوه خوش بگذرانید : حتی تراکتور هم موقع کار کردن نیاز به سوخت دارد؛ من و شما که جای خود داریم. نمی‌شود که مدام چشمتان به پرونده‌های تلنبار شده روی میز کار و یا به صفحه‌ی مانیتورتان باشد و از مغز و بدنتان غافل شوید. این که کارتان را جدی می‌گیرید و با سخت کوشی تمام کار می‌کنید خدا قوت ما را بپذیرید، اما به فکر سلامت روح و جسمتان نیز باشید.

مغز حدود 2 درصد وزن کل بدن ما را تشکیل می‌دهد و با این حال به تنهایی حدود 20 درصد مواد مغذی دریافتی از مواد غذایی را مطالبه می‌کند. باید بدانید که غذای اصلی مغز قند است. برای اینکه مغزتان خوب کار کند لازم است که قند مصرف کنید اما نه هر قندی! مغز ما به «قندهای خوب» نیاز دارد. قندهای خوب نیز در میوه ها و به ویژه در سیب و توت فرنگی به میزان کافی وجود دارد.

اگر خودتان را از قندها محروم کنید به این معنی است که مغزتان را از غذای اصلی‌اش محروم کرده‌اید. با این حال توجه داشته باشید که قندهای تصفیه شده و غیر طبیعی سودی برای مغز و بدن ندارند. باید این قندها را با قندهای خوب جایگزین کنید. حتماً می‌پرسید قند خوب چیست؟ قندهایی که شاخص گلیسمی پایینی دارند جزو قندهای خوب محسوب می‌شوند. گلیسمی همان قندی است که در خون ما وجود دارد. گلوسیدهای مصرف شده در هنگام گوارش به گلوکز تبدیل می‌شوند و برای همین هم گلیسمی یا همان قند خون را بالا می‌برند.

هر ماده‌ی غذایی حاوی شاخص گلیسمی پایین مانند میوه های خام، باعث افزایش زیاد گلوکز در بدن نمی‌شود. بعضی‌ها با شنیدن اینکه غذای اصلی مغز قند است به سمت مصرف مواد غذایی خیلی شیرین می‌روند که قند خون را بالا می‌برد. این کار اشتباه است. قندهایی که شاخص گلیسمی بالایی دارند مانند قندهای تصفیه شده، بدن را خسته و اسیدی می‌کنند. در این صورت است که نرون های مغز یا همان سلول‌های عصبی عملکرد ضعیفی از خود نشان می‌دهند. توصیه می‌کنیم برای اینکه خستگی را از مغزتان به در کنید و بتوانید با انرژی دو چندان به کارتان ادامه دهید سیب و توت فرنگی میل کنید که شاخص گلیسمی شان به ترتیب 35 و 40 است.

ناقل‌های عصبی وظیفه‌ی اتصال مغز به ارگان‌های دیگر بدن را بر عهده دارند. زمانی که ناقل‌های عصبی به درستی کار می‌کنند سیگنال‌های ارسال شده توسط مغز نیز از کیفیت بالایی برخوردار هستند. اما زمانی که این سیگنال‌ها به درستی کار نکنند ورق برمی‌گردد و سلامت جسم و روح به هم می‌خورد.
بعضی از ویتامین‌های موجود در میوه ها تمرکز و قدرت حافظه و مغز را بالا می‌برند. اگر در بین وعده های غذایی میوه میل کنید اولاً به بالا رفتن حالت قلیایی بدن کمک می‌کند و ثانیاً ویتامین‌هایی مانند ویتامین‌های B، C و E قابل توجهی دریافت می‌کنید

تغذیه‌ی مناسب تأثیر مستقیمی روی عملکرد خوب و همچنین بی نظمی و آشفتگی ناقل‌های عصبی دارد. اصلی‌ترین دلیل آشفتگی و بی نظمی ناقل‌ها وضعیت اسیدی بدن است. در این صورت است که بدن دچار بیماری‌های جدی، دردهای جسمی و روحی می‌شود. در این صورت اهمیت تغذیه پررنگ‌تر می‌شود. مواد غذایی مختلف مانند میوه‌های خام بدن را اسیدزدایی می‌کنند. به این ترتیب نیز به عملکرد خوب ناقل‌های عصبی مانند دوپامین یا سروتونین کمک می‌کنند. این ناقل‌ها به آرامش مغز، ابتکار عمل و مقابله با استرس‌های کاری کمک زیادی می‌کنند.

اکسیداسیون یکی از عوامل مهم پیری و ضعف عملکرد مغز محسوب می‌شود. برخی از ویتامین‌های موجود در میوه‌ها نمی‌گذارند مغز پیر و فرتوت شود. به عنوان مثال ویتامین B را در نظر بگیرید. کمبود ویتامین‌هایB1 ،B2 و B3 می‌توانند باعث بروز مشکلاتی مانند از بین رفتن تمرکز، ضعف قدرت یادگیری و مشکلات حافظه شوند. بر عکس جذب میزان قابل توجه و کافی ویتامین B باعث بهبود عملکرد حافظه و سرعت فعالیت مغز می‌شود.

بعضی از ویتامین‌های موجود در میوه ها تمرکز و قدرت حافظه و مغز را بالا می‌برند. اگر در بین وعده های غذایی میوه میل کنید اولاً به بالا رفتن حالت قلیایی بدن کمک می‌کند و ثانیاً ویتامین‌هایی مانند ویتامین‌های B، C و E قابل توجهی دریافت می‌کنید. این ویتامین‌ها برای مقابله با فراموشی و عدم تمرکز تأثیر زیادی دارند. به عنوان مثال آجیل‌ها منبع فوق‌العاده‌ی ویتامین E محسوب می‌شوند. به این ترتیب توصیه می‌کنیم چند عدد میوه به سر کارتان ببرید. زمانی که احساس کردید کم کم خستگی بر شما غلبه کرده است دست از کار بکشید و میوه میل کنید. در این صورت مغزتان با قند و ویتامین‌های اساسی تغذیه می‌شود و تمرکز و کارایی مغزتان بالا می‌رود.*تبیان.

امتیاز شما به مطلب

دوست داشتم: 0
دوست نداشتم: 0
میانگین امتیازات: 0

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *